OVER CARTELLI CUSTOMS

Anil Nirandjan is de oprichter van Cartelli Customs, een toonaangevend bedrijf in autowrappen gevestigd in Haarlem. Hij begon als hobby in 1999, maar zijn passie en expertise groeiden snel en leidden tot de oprichting van Cartelli Customs in 2016.

Anil is trots op het aanbieden van hoogwaardige wraps voor elk type auto, van sportwagens tot trucks. Hij en zijn team streven altijd naar perfectie en gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om de beste resultaten te bereiken voor hun klanten. Anil's toewijding en oog voor detail hebben ertoe geleid dat Cartelli Customs bekend staat als een toonaangevend bedrijf in de branche.

Klanttevredenheid staat bij Anil hoog in het vaandel en hij gaat altijd een stap verder om zijn klanten tevreden te stellen. Of het nu gaat om het helpen bij het kiezen van de juiste wrap of het aanbieden van aanvullende diensten, Anil en zijn team staan ​​altijd klaar om te helpen.

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat een unieke en hoogwaardige wrap voor je auto biedt, kijk dan niet verder dan Cartelli Customs. Laat Anil en zijn team hun jarenlange expertise en passie aan het werk zetten om jouw auto te transformeren.
 

HEB JE VRAGEN?

Laat dan een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!