CAR WRAPPEN

Auto wrappen, ook wel bekend als car wrapping, is een geweldige manier om je auto een compleet nieuwe look te geven met behulp van speciale vinylfolie. Bij ons, gevestigd in Haarlem op steenworp afstand van Hoofddorp, Lisse, Leiden, Den Haag en Rotterdam, zorgen we ervoor dat je auto er langdurig fantastisch uitziet.

Onze wrapping folie wordt met zorg aangebracht op de complete auto, waardoor er een totaal nieuwe uitstraling ontstaat. Het beste van alles is dat deze folie later weer eenvoudig te verwijderen is zonder enige schade aan de originele lak. Dit betekent dat je op elk moment kunt genieten van een frisse nieuwe stijl of zelfs terug kunt keren naar de oorspronkelijke staat van je auto.

Niet alleen verbetert auto wrappen het uiterlijk van je voertuig, maar het biedt ook uitstekende bescherming. De hoogwaardige folie beschermt je lak tegen de elementen, zoals regen en zon, waardoor de originele lak in topconditie blijft.

Bij ons werken we uitsluitend met de beste merken op het gebied van vinylfolie, waaronder 3M, Avery Dennison, HEXIS en Oracol. Hierdoor kunnen we je verzekeren van een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt rekenen op garanties variërend van drie tot wel vijf jaar, afhankelijk van het merk van de folie die je kiest.

Bovendien bieden we ook een montagegarantie van één jaar. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende afwerking en kun je zorgeloos genieten van je gepimpte auto.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor auto wrappen in de regio Hoofddorp, Haarlem, Lisse, Leiden, Den Haag en Rotterdam, staan wij klaar om je te helpen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en transformeer je auto naar een ware blikvanger op de weg.

VOORDELEN

Voordelen van car wrappen

 • Er wordt exclusief gewerkt met vooraanstaande merken zoals 3M, Avery Dennison, HEXIS en Oracol
 • Naast één jaar garantie op de montage krijg je ook nog eens drie tot vijf garantie op de wrapping folie (afhankelijk van het merk en folie)
 • Auto wrappen is mogelijk in verschillende kleuren en in matte, satijn en glans
 • Carwrapping is te verwijderen en beschermt de oorspronkelijke lak

  Hier staat een goede overzicht van de prijzen voor het wrappen van uw auto, we maken altijd een nieuwe offerte aan de hand van uw voertuig en wensen. Prijsverschillen hebben met de volgende factoren te maken: wat voor soort voertuig, de soort wrap die we moeten op brengen en of u een combinatie van meerdere wrap kleuren wilt.

  Daarom maken wij van tevoren een gespecificeerde offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. De onderstaande prijzen zijn inclusief materiaal, exclusief btw.
 •  

  Offerte

  Laat dan een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.


    
   ×