BEDRIJFSBUSSEN

Carwrapping is met behulp van speciale vinylfolie het bestickeren van een complete auto dusdanig dat er een complete nieuwe look ontstaat. Deze wrapping folie is later weer te verwijderen zonder schade aan de originele lak. De lak wordt beschermd tegen regen, zon en andere elementen. Omdat wij uitsluitend werken met de beste merken: 3M, Avery Dennison, HEXIS en Oracol ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit met een garantie variërend van drie tot wel vijf jaar. Op onze montage krijg je een garantie van één jaar, zo ben je verzekerd van een auto die er langdurig fantastisch uitziet!

Voordelen van carwrapping:

 • Er wordt exclusief gewerkt met vooraanstaande merken zoals 3M, Avery Dennison, HEXIS en Oracol
 • Naast één jaar garantie op de montage krijg je ook nog eens drie tot vijf garantie op de wrapping folie (afhankelijk van het merk en folie)
 • Auto wrappen is mogelijk in verschillende kleuren of een full color printdesign
 • Autowrapping is te verwijderen en beschermt de oorspronkelijke lak

  Ben je op zoek naar een autowrapper die uw bedrijfsauto kan omtoveren in een mooi rijdend reclamebord die opvalt? Ga je voor een kleur, ontwerp of een full-colour wrap? Onze wrap specialisten brengen de folie aan die jij voor ogen hebt. Een effectieve bedrijfsauto valt op. Misschien wil je meer klanten aan kunnen trekken door autoreclame in te zetten. We zijn in bezit van verschillende folies, zodat jouw bedrijfsauto de juiste look krijgt.

  Naast bedrijfsauto's wrappen wij ook bussen van alle soorten en maten.

  Daarom maken wij van tevoren een gespecificeerde offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. De onderstaande prijzen zijn inclusief materiaal, exclusief btw.
 •  

  OFFERTE

  Laat dan een bericht achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.